top of page

Diensten

WouterZuidewind MBK-3 (1).jpg

Jouw Verhaal razendsnel hoorbaar zichtbaar in de spotlights:

In dit unieke avontuur gaan we samen aan de slag met jouw interviewtechniek, waardoor jouw verhaal tot leven komt. Ervaar intensieve één-op-één coaching sessies en leer specifieke presentatievaardigheden die direct toepasbaar zijn op jouw onderneming. Onderga een gerichte mediatraining om comfortabel voor de microfoon te zitten. Verzeker jezelf van een gegarandeerde plek in de ‘Hoorbaar Zichtbaar’ podcast waarin jouw expertise in de spotlight staat en ontvang professioneel videomarketingmateriaal, gebruiksklaar voor jouw socials. Verbeter razendsnel jouw zichtbaarheid via de podcast en social media, versterk jouw betrouwbaarheid en trek nieuwe klanten aan die interesse hebben in jouw product.

De podcast coach: Jouw specialist bij je
eigen Podcast:

Laat mij jouw verhaal tot leven brengen. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint met podcast. Kies mijn service om jouw eigen podcast te produceren. Je hebt geen technische zorgen of ervaring nodig. Probleemloze audio en video opname op jouw locatie, een volledige productie en regie van jouw podcast. Met verspreiding op populaire platforms zoals YouTube, Spotify, Apple en Podimo. Ik neem de regie over, jij levert het verhaal. Ik ben de specialist voor jouw eigen podcast en geef daarmee jouw onderneming een stem! Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

WouterZuidewind MBK-18.jpg
WouterZuidewind MBK-19.jpg

Podcast Promotie:

Ben je een gedreven ondernemer met een inspirerend verhaal dat je wilt delen via podcasts? Kies voor Podcast Promotie en laat jouw onderneming schitteren in de 'Hoorbaar Zichtbaar' podcast. Dit pakket omvat een professionele podcastopname en verspreiding op platforms zoals YouTube, Spotify, Apple en Podimo. Bereid je optimaal voor op de podcast met een korte, doelgerichte mediatraining. Ontvang bovendien twee krachtige Reels van jouw podcastbijdrage en onderneming, direct klaar om te delen op je social media. Zet je verhaal in de schijnwerpers met Podcast Promotie!

Wil je meer weten over de prijzen en beschikbaarheid van deze waardevolle diensten? Neem gerust contact met mij op via mijn contactformulier. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van het juiste pakket dat naadloos aansluit bij jouw zakelijke doelen en wensen.

bottom of page